<3




"Så jag är en hemlig agent och vet inte vem jag arbetar för, får mina instruktioner från vägskyltar, dagstidningar och brottstycken från samtal som jag snappar upp från luften och på samma sätt som en gam sliter tarmarna ur munnen på en annan."

- William S. Burroughs

Kommentarer
Postat av: Amanda

Schatz, jag vet, man vill bara bryta ihop över den filmen, vet att jag hallt mig borta ocksa. Internet funegrar inte, och msn kan jag inte använda pa grund av virus. K är ja, mest obehagligt. Hoppas du har det bra, här har det varit en och annan hysteri, men nu har det lugnat ner sig, och imorgon är, som du vet, det fruktade beachpartyt. Vi ska inte räkna med annat än att jag rymmer efter välkomnspinacoladan, vi hörs nagonting, xoxo

2010-02-18 @ 11:33:02
Postat av: e

gah, då befinner vi oss i ungefär samma situation. internet har lagt av i lägenheten och emma har knäckt min laptop med elände och spel. jag surfar på spillrorna av det som en gång var bra och förföljs av en antydan till migrän. inte blev det bättre av att äckla mig själv med naked lunch i förmiddags. jag ser fram att höra mer om din hysteri nästa gång vi förmår oss att logga in på k.



för tillfället kan jag inte tänka mig något mer deprimerande än en temafest. eller jo, kanske den typ av person som anordnar en temafest. du gör det väldigt bra som går dit hur som helst. hör här mandy och ha det i åtanke imorgon när du väljer bort bikinis och skräniga skjortor:



numera är känsligheten för grått förbehållen ett fåtal esteter med musikersjäl. dessa vet att det finns lika många nyanser av grått som det finns klara färger, att varje nyans motsvarar just en av dessa färger vilkas alla valörer den uttrycker men med större rättvisa och finess, med fullständig renhet och precision. det finns sålunda en grå färg som skenet till trots är mera subtilt röd än vad rött är, som återspeglar det rödas idé eller kärna bättre än rött, grått som är rödare än rött, mer intimt rött än den röda färgen själv [...].



bon chance! xoxo

2010-02-18 @ 18:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0